کسب در آمد از اینترنت ،آموزش کسب درآمد از سایتهای کلیکی،بهترین روشهای کسب درآمد از اینترنت،سایتهای کسب درآمد ایرانی،سایتهای کلیکی خارجی،سایتهای کلیکی ایرانی،آموزش سایت نئوباکس،neobux ،همکاری در فروش

12 عامل اساسی که هر صفحه اصلی وب سایتی باید آن را داشته باشد

یک شنبه 21 اسفند 1390
17:17
big master

 12 عامل اساسی که هر صفحه اصلی وب سایتی باید آن را داشته باشد

مقالات بازاریابی اینترنتی

 

صفحه اصلی وب سایت اگر مهمترین صفحه در وب سایت نباشد یکی از مهمترین ها به شمار می رود. ضروری است که صفحه اصلی وب سایت در تبدیل بازدیدکنندگان به مشتریان بالقوه و یا حتی بالفعل نقش اساسی ایفا نماید. 12 عامل کلیدی که صفحه اصلی یک وب سایت باید دارای آن باشد تا این تبدیل محقق شود مورد بررسی قرار می گیرد.

1) Headline (تیتر اصلی)

در مدت زمان سه ثانیه باید وب سایت به این سوال پاسخ گوید: "چه چیزی این وب سایت ارائه می دهد؟" تیتر اصلی را ساده و قابل فهم بیان نمایید.

2) Sub-headline (زیر تیتر اصلی)

در زیر تیتر اصلی توضیحات مختصری از محصولات یا خدماتی که ارائه می دهید بیان کنید.

3) فواید

فواید استفاده از محصولات یا خدمات خود را در این قسمت بیان نمایید. بازدیدکنندگان تمایل به این دارند که در مورد فواید و مزیت های استفاده از محصولات و خدمات شما بیشتر بدانند.

4) CTA اولیه

CTA چیست؟

CTA مخفف عبارت Call-to-Action می باشد که به معنی درخواست انجام فعالیت است. بنر ، دکمه ، متن و یا هر گرافیک دیگری که از بازدیدکننده درخواست می نماید که فعالیتی انجام دهد را در بر می گیرد. مثال ها در این مورد درخواست برای دانلود نسخه آزمایشی نرم افزار ، درخواست برای تماس با شماره تلفن ، درخواست برای دانلود رزومه شرکت توسط بازدید کننده و از این قبیل می باشند.

بعد از بیان فواید ، چندین مورد درخواست انجام فعالیت قرار دهید تا بازدید کننده تشویق گردد تا از آن ها استفاده نماید و فعالیتی انجام دهد.

5) ویژگی ها

علاوه بر فواید ، چندین ویژگی محصولات و خدمات خود را نیز بیان نمایید تا بازدیدکنندگان بیشتر با آن ها آشنا شوند.

6) اثبات از طریق مشتریان

در این قسمت چند جمله کوتاه از مشتریان خود که از محصولات و خدمات شما استفاده و اعلام رضایت کرده اند را بیان نمایید. این مورد به منظور اعتماد سازی مهم می باشد.

7) شاخص های موفقیت

جوایز و برتری های خود نسبت به دیگر رقبا را بیان نمایید به عنوان مثال برترین شرکت از لحاظ تولید با کیفیت محصول یا با سابقه ترین و یا هر برتری دیگری که دارید را بیان نمایید.

8) منوی وب سایت

به منظور کاهش نرخ خروج پس از ورود (Bounce rate) بازدید کنندگان ، منوی وب سایت باید ساده طراحی گردد به طوری که صفحات دیگر به راحتی قابل دسترس باشند.

نرخ خروج پس ار ورود بدین معنی است که بازدید کننده پس از ورود ، از صفحه دیگری در وب سایت بازدید نمی نماید و از آن خارج می شود.

9) استفاده از تصویر

بسیاری از بازدید کنندگان افرادی بصری و علاقمند به تصاویر هستند. سعی کنید از تصویر یا ویدئوی کوتاهی که محصولات و خدمات وب سایت شما را معرفی می کند برای این منظور استفاده نمایید.

10) پیشنهاد استفاده از محتوا

سعی کنید پیشنهاد استفاده از محتوا در قالب دانلود کتاب الکترونیکی رایگان ، راهنماها و یا غیره باشد که در این خصوص بازدید کننده برای تبدیل به مشتری بالقوه نزدیک تر می شود.

11) منابع

تقریبا 96 درصد بازدید کنندگان وب سایت شما برای خرید آمادگی لازم را ندارند. از این مورد اطمینان حاصل کنید که لینکی در صفحه اصلی قرار دهید تا بازدید کنندگان با مراجعه به صفحه مقصد ، اطلاعات بیشتری در خصوص محصولات و خدمات به دست آورند.

12) CTA ثانویه

در پایین صفحه هم درخواست انجام فعالیت ها را قرار دهید تا بازدید کنندگان بعد از خواندن مطالب موجود در صفحه از آن ها استفاده نمایند و به مشتری بالقوه برای شما تبدیل شوند.

علاوه بر 12 مورد فوق توصیه می گردد در صورت امکان ، از لینک صفحات اجتماعی و خدماتی که این گونه شبکه ها ارائه می دهند نیز استفاده نمایید.

منبع : بازاریابی آنلاین


Call-to-Action چیست و چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

یک شنبه 21 اسفند 1390
17:13
big master

 


Call-to-Action چیست و چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

مقالات بازاریابی اینترنتی

 

 

CTA مخفف عبارت Call-to-Action می باشد که به معنی در خواست انجام فعالیت است. بنر ، دکمه ، متن و یا هر گرافیک دیگری که از بازدید کننده در خواست می نماید که فعالیتی انجام دهد را در بر می گیرد. در طراحی درخواست انجام فعالیت مناسب ، باید نکاتی رعایت شود که در ادامه بررسی می گردد.

1) اندازه درخواست انجام فعالیت باید بزرگ باشد.

هدف درخواست انجام فعالیت ، جلب توجه بازدید کننده است و یکی از راه های انجام این کار بزرگنمایی می باشد.

2) برای درخواست انجام فعالیت فضای کافی در نظر بگیرید.

درخواست انجام فعالیت خود را به گونه ای طراحی کنید که فضای کافی برای هدف اصلی که جلب توجه بازدید کننده و انجام فعالیتی در این خصوص می باشد فراهم گردد و از شلوغ کردن آن بپرهیزید. ترکیب درخواست انجام فعالیت با دیگر المان ها در صفحه نیز فاکتور بسیار مهمی می باشد.

3) درخواست انجام فعالیت را در فضایی بالای صفحه قرار دهید.

درخواست انجام فعالیت باید در مکانی در صفحه قرار گیرد تا بازدید کنندگان بدون مراجعه به پایین صفحه آن را مشاهده نمایند. نتایج تحقیقی در این خصوص نشان می دهد که بهترین مکان برای قرار دهی تبلیغات در صفحه مکان بالا و سمت چپ صفحه می باشد.

4) در درخواست انجام فعالیت از تضاد رنگی استفاده نمایید.

کنتراست یا تضاد رنگی یکی از بهترین عواملی است که توسط آن می توان جلب توجه نمود. می توانید برای متن یا دکمه خود ، رنگی مخالف رنگ پیش زمینه در نظر بگیرید تا توجه بازدید کنندگان را به آن بیشتر جلب نمایید.

5) جلوه خاص پس از قرار گیری ماوس بر روی درخواست انجام فعالیت اضافه نمایید.

 حتما تا کنون درخواست های انجام فعالیتی را که پس از قرار گیری ماوس بر روی آن ها عملی مانند تغییر رنگ دکمه انجام می شود را دیده اید. اضافه کردن این جلوه خاص بازدید کننده را یک قدم به انجام فعالیت نزدیک تر می کند.

6) از اشکال غیر معمول در درخواست انجام فعالیت استفاده نمایید.

اغلب درخواست های انجام فعالیت شکلی شبیه به یکدیگر دارند که معمولا مستطیل شکل هستند. در صورتی که درخواست انجام فعالیت گرافیکی دارای گوشه های دایره ای و خمیده باشد توجه بازدید کننده را بیشتر به خود جلب می کند .گرافیک ها با گوشه های مربعی شکل و تیز بازدید کننده را به یاد تبلیغات می اندازد که نرخ کلیک بر روی آن در این صورت کاهش می یابد.

7) از جهت ها در درخواست انجام فعالیت استفاده نمایید.

یکی از انواع موفق درخواست های انجام فعالیت موردی است که در آن از فلش ها استفاده می شود و به جهات توجه ویژه ای می شود. در تحقیقی که در این خصوص صورت گرفته است توصیه می گردد تا در صورتی که از عکس انسان در درخواست انجام فعالیت استفاده می نمایید چهره فرد به جای قرارگیری به صورت مستقیم در مقابل مخاطب ، به نوعی قرار گیرد که به المان اصلی برای انجام فعالیت اشاره نماید.

8) در ایجاد درخواست انجام فعالیت ، به جای تمرکز بر روی گرافیک بر روی متن تمرکز کنید.

تحقیقات نشان داده است که بازدید کنندگان از وب سایت ، محتویات متنی را بیشتر از محتویات گرافیکی می خوانند. افرادی که به دنبال اطلاعات هستند به متن ، بیشتر از عکس توجه می کنند.

9) به درخواست های انجام فعالیت اولویت دهی کنید.

ممکن است در صفحه وب سایت خود چندین درخواست انجام فعالیت مانند عضویت در خبرنامه ، عضویت در وب سایت و یا دانلود کتاب آموزشی رایگان را قرار داده باشید. اطمینان حاصل کنید که درخواست های انجام فعالیت مهم تر ، از لحاظ اندازه ، بزرگ تر و از لحاظ مکان در موقعیت بالاتری قرار گیرند.

 

 

 منبع : صفحات call to action


لینک دهی به صفحات داخلی به منظور بهبود وضعیت سئو وب سایت

یک شنبه 21 اسفند 1390
17:9
big master

 لینک دهی به صفحات داخلی به منظور بهبود وضعیت سئو وب سایت

مقالات بازاریابی اینترنتی

 

تولید محتوا و جذب لینک های بازگشتی بیشتر ، از مهمترین عوامل در استراتژی پیاده سازی سئو  می باشد. در این مقاله اهمیت لینک دهی به صفحات داخلی در بهبود وضعیت سئو مورد بررسی قرار می گیرد.

چرا لینک دهی به صفحات داخلی مهم است

هدف اصلی از جستجو در موتورهای جستجو یافتن بهترین نتیجه در مورد موضوعی خاص می باشد. با در نظر گیری این عامل متخصصان سئو در تلاشند تا هر چه بیشتر تعداد لینک های بازگشتی از وب سایت های دیگر به وب سایت خود را افزایش دهند اما در این میان نباید از لینک دهی به صفحات داخلی غافل شد. قرارگیری لینک وب سایت شما در وب سایت های دیگر مانند این است که وب سایت های دیگر به وب سایت شما مهر تایید زده اند و موتورهای جستجو نیز به اهمیت مطالب وب سایت شما پی می برند اما لینک دهی به صفحات داخلی مانند این است که شما خود به مطالب خود اولویت داده اید و موتورهای جستجو به اهمیت صفحه مورد نظر از دیدگاه شما پی می برند.

3 روش به منظور بهبود وضعیت لینک دهی به صفحات داخلی در وب سایت

1) شمایی از وب سایت خود ترسیم نمایید.

شکل کلی از وب سایت خود و نحوه لینک دهی صفحات به یکدیگر ترسیم نمایید. یک راه ساده برای این کار استفاده از گوگل وبمستر تولز است. نحوه لینک دهی به صفحات داخلی و تعداد لینک ها در این سرویس گوگل مشخص است. علاوه بر لینک دهی به صفحات داخلی ، تعداد لینک هایی که از وب سایت های دیگر به وب سایت شما وجود دارد نیز قابل مشاهده است.

2) به موضوعاتی که در خصوص آن ها مطلب می نویسید توجه خاص داشته باشید.

در تولید محتوا و وبلاگ نویسی در خصوص کسب و کار خود سعی کنید برای هر مقاله صفحه ای جداگانه اختصاص دهید. بدین معنی که توضیح مختصری از مطلب مورد نظر را در صفحه اصلی وبلاگ قرار دهید و شرح آن بعد از کلیک ، در ادامه مطلب قابل مشاهده باشد. نکته ی حائز اهمیت این است که در صفحه ای که به مطلب اختصاص می یابد به صفحه اصلی که توضیح مختصری از آن قرار دارد لینک وجود داشته باشد و بدین ترتیب تعداد لینک های داخلی به صفحه اصلی افزایش می یابد.

3) صفحات داخلی خود را با یکدیگر مرتبط کنید.

در صورتی که در تولید محتوا ، مطلبی قبلا در خصوص مطلبی که در حال ایجاد آن هستید نوشته اید در مطلب جدید لینک مطلب دیگر را قرار دهید و آن ها را به یکدیگر مرتبط کنید و لینک های داخلی بین صفحات را افزایش دهید.

 

 منبع : بهینه سازی لینک های داخلی


صفحه قبل 1 ... 8 9 10 11 12 ... 17 صفحه بعد