کسب در آمد از اینترنت ،آموزش کسب درآمد از سایتهای کلیکی،بهترین روشهای کسب درآمد از اینترنت،سایتهای کسب درآمد ایرانی،سایتهای کلیکی خارجی،سایتهای کلیکی ایرانی،آموزش سایت نئوباکس،neobux ،همکاری در فروش

Call-to-Action چیست و چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

یک شنبه 21 اسفند 1390
17:13
big master

 


Call-to-Action چیست و چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

مقالات بازاریابی اینترنتی

 

 

CTA مخفف عبارت Call-to-Action می باشد که به معنی در خواست انجام فعالیت است. بنر ، دکمه ، متن و یا هر گرافیک دیگری که از بازدید کننده در خواست می نماید که فعالیتی انجام دهد را در بر می گیرد. در طراحی درخواست انجام فعالیت مناسب ، باید نکاتی رعایت شود که در ادامه بررسی می گردد.

1) اندازه درخواست انجام فعالیت باید بزرگ باشد.

هدف درخواست انجام فعالیت ، جلب توجه بازدید کننده است و یکی از راه های انجام این کار بزرگنمایی می باشد.

2) برای درخواست انجام فعالیت فضای کافی در نظر بگیرید.

درخواست انجام فعالیت خود را به گونه ای طراحی کنید که فضای کافی برای هدف اصلی که جلب توجه بازدید کننده و انجام فعالیتی در این خصوص می باشد فراهم گردد و از شلوغ کردن آن بپرهیزید. ترکیب درخواست انجام فعالیت با دیگر المان ها در صفحه نیز فاکتور بسیار مهمی می باشد.

3) درخواست انجام فعالیت را در فضایی بالای صفحه قرار دهید.

درخواست انجام فعالیت باید در مکانی در صفحه قرار گیرد تا بازدید کنندگان بدون مراجعه به پایین صفحه آن را مشاهده نمایند. نتایج تحقیقی در این خصوص نشان می دهد که بهترین مکان برای قرار دهی تبلیغات در صفحه مکان بالا و سمت چپ صفحه می باشد.

4) در درخواست انجام فعالیت از تضاد رنگی استفاده نمایید.

کنتراست یا تضاد رنگی یکی از بهترین عواملی است که توسط آن می توان جلب توجه نمود. می توانید برای متن یا دکمه خود ، رنگی مخالف رنگ پیش زمینه در نظر بگیرید تا توجه بازدید کنندگان را به آن بیشتر جلب نمایید.

5) جلوه خاص پس از قرار گیری ماوس بر روی درخواست انجام فعالیت اضافه نمایید.

 حتما تا کنون درخواست های انجام فعالیتی را که پس از قرار گیری ماوس بر روی آن ها عملی مانند تغییر رنگ دکمه انجام می شود را دیده اید. اضافه کردن این جلوه خاص بازدید کننده را یک قدم به انجام فعالیت نزدیک تر می کند.

6) از اشکال غیر معمول در درخواست انجام فعالیت استفاده نمایید.

اغلب درخواست های انجام فعالیت شکلی شبیه به یکدیگر دارند که معمولا مستطیل شکل هستند. در صورتی که درخواست انجام فعالیت گرافیکی دارای گوشه های دایره ای و خمیده باشد توجه بازدید کننده را بیشتر به خود جلب می کند .گرافیک ها با گوشه های مربعی شکل و تیز بازدید کننده را به یاد تبلیغات می اندازد که نرخ کلیک بر روی آن در این صورت کاهش می یابد.

7) از جهت ها در درخواست انجام فعالیت استفاده نمایید.

یکی از انواع موفق درخواست های انجام فعالیت موردی است که در آن از فلش ها استفاده می شود و به جهات توجه ویژه ای می شود. در تحقیقی که در این خصوص صورت گرفته است توصیه می گردد تا در صورتی که از عکس انسان در درخواست انجام فعالیت استفاده می نمایید چهره فرد به جای قرارگیری به صورت مستقیم در مقابل مخاطب ، به نوعی قرار گیرد که به المان اصلی برای انجام فعالیت اشاره نماید.

8) در ایجاد درخواست انجام فعالیت ، به جای تمرکز بر روی گرافیک بر روی متن تمرکز کنید.

تحقیقات نشان داده است که بازدید کنندگان از وب سایت ، محتویات متنی را بیشتر از محتویات گرافیکی می خوانند. افرادی که به دنبال اطلاعات هستند به متن ، بیشتر از عکس توجه می کنند.

9) به درخواست های انجام فعالیت اولویت دهی کنید.

ممکن است در صفحه وب سایت خود چندین درخواست انجام فعالیت مانند عضویت در خبرنامه ، عضویت در وب سایت و یا دانلود کتاب آموزشی رایگان را قرار داده باشید. اطمینان حاصل کنید که درخواست های انجام فعالیت مهم تر ، از لحاظ اندازه ، بزرگ تر و از لحاظ مکان در موقعیت بالاتری قرار گیرند.

 

 

 منبع : صفحات call to action


لینک دهی به صفحات داخلی به منظور بهبود وضعیت سئو وب سایت

یک شنبه 21 اسفند 1390
17:9
big master

 لینک دهی به صفحات داخلی به منظور بهبود وضعیت سئو وب سایت

مقالات بازاریابی اینترنتی

 

تولید محتوا و جذب لینک های بازگشتی بیشتر ، از مهمترین عوامل در استراتژی پیاده سازی سئو  می باشد. در این مقاله اهمیت لینک دهی به صفحات داخلی در بهبود وضعیت سئو مورد بررسی قرار می گیرد.

چرا لینک دهی به صفحات داخلی مهم است

هدف اصلی از جستجو در موتورهای جستجو یافتن بهترین نتیجه در مورد موضوعی خاص می باشد. با در نظر گیری این عامل متخصصان سئو در تلاشند تا هر چه بیشتر تعداد لینک های بازگشتی از وب سایت های دیگر به وب سایت خود را افزایش دهند اما در این میان نباید از لینک دهی به صفحات داخلی غافل شد. قرارگیری لینک وب سایت شما در وب سایت های دیگر مانند این است که وب سایت های دیگر به وب سایت شما مهر تایید زده اند و موتورهای جستجو نیز به اهمیت مطالب وب سایت شما پی می برند اما لینک دهی به صفحات داخلی مانند این است که شما خود به مطالب خود اولویت داده اید و موتورهای جستجو به اهمیت صفحه مورد نظر از دیدگاه شما پی می برند.

3 روش به منظور بهبود وضعیت لینک دهی به صفحات داخلی در وب سایت

1) شمایی از وب سایت خود ترسیم نمایید.

شکل کلی از وب سایت خود و نحوه لینک دهی صفحات به یکدیگر ترسیم نمایید. یک راه ساده برای این کار استفاده از گوگل وبمستر تولز است. نحوه لینک دهی به صفحات داخلی و تعداد لینک ها در این سرویس گوگل مشخص است. علاوه بر لینک دهی به صفحات داخلی ، تعداد لینک هایی که از وب سایت های دیگر به وب سایت شما وجود دارد نیز قابل مشاهده است.

2) به موضوعاتی که در خصوص آن ها مطلب می نویسید توجه خاص داشته باشید.

در تولید محتوا و وبلاگ نویسی در خصوص کسب و کار خود سعی کنید برای هر مقاله صفحه ای جداگانه اختصاص دهید. بدین معنی که توضیح مختصری از مطلب مورد نظر را در صفحه اصلی وبلاگ قرار دهید و شرح آن بعد از کلیک ، در ادامه مطلب قابل مشاهده باشد. نکته ی حائز اهمیت این است که در صفحه ای که به مطلب اختصاص می یابد به صفحه اصلی که توضیح مختصری از آن قرار دارد لینک وجود داشته باشد و بدین ترتیب تعداد لینک های داخلی به صفحه اصلی افزایش می یابد.

3) صفحات داخلی خود را با یکدیگر مرتبط کنید.

در صورتی که در تولید محتوا ، مطلبی قبلا در خصوص مطلبی که در حال ایجاد آن هستید نوشته اید در مطلب جدید لینک مطلب دیگر را قرار دهید و آن ها را به یکدیگر مرتبط کنید و لینک های داخلی بین صفحات را افزایش دهید.

 

 منبع : بهینه سازی لینک های داخلی


راه کارهای افزایش فروش

یک شنبه 21 اسفند 1390
2:35
big master

 راه کارهای افزایش فروش 

افزايش بازديد کننده و هدايت ترافيک به سمت سايت، عامل اصلي افزايش فروش بوده که اين امر ميتواند به وسيله ابزارهاي زيادي که براي توسعه وب سايت وجود دارند مديريت شود. ولي بعد از ورود بازديد کننده،...

وب سايت شما، تنها ابزار براي ترغیب بازديدکننده به خريد کالاي شماست. به عبارت ديگر، وب سايت شما تنها مجري فروش (فروشنده) در وب مي باشد و بايد وظيفه يک فروشنده با تجربه و چرب زبان را ايفا نمايد. 
   چگونه مي توان يک بازديدکننده از وب سايت را به خريدار واقعي تبديل کرد؟ در این رابطه موارد زير مي تواند کمک شاياني به توسعه وب سايت شما و افزايش ميزان فروش شما نمايد.
 1)توضيح جامع و کامل از محصول ارائه شده:
   در توضيحات هر محصول ويژگيها و فوايد اصلي آن را با استفاده از جملات جالب و تصاوير با کيفيت برجسته تر کنيد. کاربران بايد از کيفيت محصولات شما مطمئن شوند و اين وظيفه بر عهده شماست. از سبد خريدي انتخاب کنيد که امکان شرح کامل محصول را در اختيار شما بگذارد. از توضيحات کوتاه براي نوشتن يک پيام تبليغاتي جالب و يک تعريف مناسب براي شرح دقيق ويژگيهاي محصول و فوايد خريد آن استفاده کنيد.
 2) پيشنهاد محصولات مشابه:
   در هنگام نمايش يک محصول خاص ، محصولات مشابه آن را نيز به کاربر معرفي کنيد . همچنين ميتوانيد در سبد خريد فروشگاه ، محصولات برگزيده يا پر فروش خود را معرفي و به کاربر پيشنهاد نماييد.
 3) آسان کردن مراحل خريد:
   زمان ثبت مشخصات و پر کردن فرمها و فرآيند خريد محصولات در فروشگاه را به حداقل برسانيد و به بازديد کنندگان اين امکان را بدهيد که وقت گرانبهاي خود را بيشتر در آگاهي از محصولاتتان بگذرانند تا برای پرکردن فرم هاي ثبت سفارش.
 4) دسته بندي و تفکيک مشتريان:
   خريداراني که براي بار دوم به سراغ شما مي آيند سرمايه هاي گرانبهاي شما هستند. اين حسن انتخاب و وفاداري آنها را با اعطاء هديه و تخفيفات ويژه به آنها پاسخ دهيد. مشتريان دائم خود را به نوشتن نظراتشان در مورد کالا و کيفيت خريد از فروشگاهتان تشويق کنيد و از اين نظرات براي بهبود عملکرد خود استفاده نماييد.



روش های افزایش بازدید سایت

جمعه 19 اسفند 1390
21:59
big master

 

چگونگی معرفی سایت یا وبلاگ به موتور های جستجو:

 

شاید مطلبی رو که قصد داریم خدمتتون ارائه بدیم زیاد جدید و به روز نباشه مخصوصا برای صاحبان وبلاگ ها و سایت های کهنه کار اما با توجه به اهمیت این موضوع و رابطه بسیار زیاد اون با کسب درآمد اینترنتی از طریق افزایش بازدید(مخصوصا سایت و وبلاگ های های فروشگاهی)لازم دیدم این مطلب رو یاد آوری کنم چراکه این موضوع به خود من در ابتدای امر که وبلاگ نویسی می کردم کمک شایانی کرد بنابر این امید وارم دوستان کهنه کار از ما خرده نگیرن و دوستان وبلاگ نویس تازه کار هم از این مطلب نهایت استفاده رو ببرن، هر چند خواندن این مطلب برای دوستان با تجربه هم احتمالا خالی از لطف نباشه با توجه به این مقدمه می خواهیم نحوه معرفی وبلاگ یا وبسایت به موتور های جستجو رو آموزش بدیم در ابتدا طریقه معرفی به موتور جستجوی Google و Msn  رو به صورت معمول بیان می کنیم و در ادامه نحوه معرفی وبلاگ یا وبسایت رو به بیش از ۱۵۰ موتور جستجوی موجود در دنیای بزرگ نت به صورت اتوماتیک ارائه خواهیم داد فقط این نکته رو یاد آور بشم که بعد از معرفی وبلاگ یا وبسایت خود به موتور های جستجو چند روزی طول می کشه تا مطالب وبلاگ یا وبسایتتون ایندکس بشه

لطفا به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

 

معرفی به موتور جستجوی Google :

در ابتدا به آدرس زیر رفته

http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl

بعد مانند شکل در قسمت URL  آدرس وبلاگ یا وبسایت خود را به صورت کامل همراه با //:http  بنویسید در قسمت Comment  توضیحی مختصر راجع به سایت یا وبلاگ خود بنویسید(این قسمت اختیاری است) در انتها کلمه نمایش داده شده برای تست انسان شناسی رو وارد کرده و دکمه Add Url  را بفشارید.

معرفی به موتور جستجوی Msn :

در ابتدا به آدرس زیر رفته

http://search.msn.com/docs/submit.aspx?FORM=WSDD2

سپس مانند شکل کلمه نوشته شده در تصویر را در قسمت Characters وارد کنید بعد در قسمت Type the URL of your homepage نام کامل وبلاگ یا وبسایت خود را وارد کرده و در آخر دکمه Submit URL  را بفشارید .

   تا این لحظه شما موفق شدید وبلاگ یا وبسایت خود را به دو موتور جستجو معرفی کنید در ادامه روشی را ارائه خواهیم کرد که دیگر به طی این مراحل نیازی ندارد و به راحتی می توانید Homepage  خود را به بیش از ۱۵۰ موتور جستجو معرفی کنید برای این منظور به آدر زیر رفته سپس

http://www.searchengineoptimizationcompany.ca/tools/search-engine-submitter

فقط کافی است در قسمت URL  نام وبلاگ یا وبسایت خود را بدهید ودر قسمت EMAIL  یک ایمیل وارد کنید و در آخر دکمه ADD URL  را بفشارید حال مدتی طول می کشد تا Home page  شما در این موتور های جستجو لیست گردد . امید است که این مطلب به درد دوستان بخوره در آخر یه چند نکته مفید راجع به این مطلب :

* با تایپ site:yoursitename در گوگل می توانید بفهمید که مطالب شما ایندکس شده یا نه ؟ در دیگر موتور ها هم از طریق تایپ نام وبلاگ یا وبسایت می تونید به این موضوع پی ببرید

* برای کسب موقعیت بهتر در موتور های جستجو زمانی اقدام به معرفی سایت و یا وبلاگ خود نمایید که حداقل ۵ پست (مطلب) در آن داشته باشید .

* از معرفی متعدد و بی دلیل سایت و وبلاگ خود به موتور های جستجو پرهیز کنید چراکه اینکار هیچ کمکی به بالا رفتن رتبه شما نمی کند بهتر است به جای این کار روی غنی تر کردن محتوا تمرکز کنید

* تبادل لینک هنوز هم راهی مناسب برای رسیدن به موقعیت بهتر در موتور هایی همچون گوگل است سعی کنید با سایت ها و وبلاگ های همکار تبادل لینک داشته باشید


صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد